0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Toimitusehdot


Nämä sopimusehdot ovat voimassa 19.3.2011 alkaen. Uuden EU-direktiivin myötä tuli
muutoksia palautus- ja peruutusehtoihin, tutustuthan niihin ennen tilaamista! 

Palautusehdot muutettu 13.6.2014. Viimeisin muokkaus: Everyday-maksutapa poistettu 22.9.2017.

Lyhyesti tärkeät tiedot tilaamisesta:

Maksaminen:
Valittavanasi on ennakkomaksu (ei lisäkuluja, ei eräpäivää). Ennakkolaskun lähetämme sinulle 1 vuorokauden kuluessa tilauksestasi. Vahvistamme sinulle sähköpostilla, kun maksu kirjautuu meille ja tuolloin myös tilauksesi lähtee eteenpäin.

Toimitusaika ja -kulut:
Yleensä toimitusaika on muutaman päivän - viikon verran, joillakin (tilaus)tuotteilla, kuten matoilla on pidempi
toimitusaika (4-6 viikkoa). Mikäli toimitusaika on pidempi kuin viikon, olemme Sinuun yhteydessä ja varmistamme
tarkemman toimitusajan.
Toimituskulut:
- Nouto varastoltamme Helsingistä: emme veloita toimituskuluja.
- Matot ja valaisimet: ei toimituskuluja
- Toimituskulut pientoimituksilla 3,90 €
- Muut 10 €


Toimitusehdot:

www.casarustica.fi on Casa Shop Oy:n (Toimittaja) ylläpitämä verkkokauppa. Oheisia ehtoja sovelletaan casarustica.fi (Toimittaja) ja verkkokauppa-asiakkaan (Asiakas) välisessä kaupassa. Toimittaja myy huonekaluja ja sisustustarvikkeita yli 18-vuotiaille yksityishenkilöille sekä yrityksille. Casa Rustica on sitoutunut noudattamaan toiminnassan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupan lakeja.

Jos alla oleva ei vastaa kysymyksiisi, niin ole yhteydessä meihin ja lähetä kysymyksesi vaikka sähköpostilla osoitteeseen info@CasaRustica.fi. Autamme mielellämme!

Tilaaminen
Tilauksen yhteydessä Asiakkaan tulee aina ilmoittaa ostajan nimi, toimitusosoite, sähköpostiosoite, postiosoite sekä puhelinnumero. Voit tehdä tilauksen myös sähköpostilla osoitteeseen info@CasaRustica.fi. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä tilaushetkellä voimassa oleviin tilaus- ja toimitussehtoihin. Voimassa olevat sopimusehdot löytyvät Casa Rustican (www.casarustica.fi ja www.casashop.fi) kotisivuilta.

Toimittajan asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta muille kuin tässä sopimuksessa mainituille osapuolille. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla. Tilausvahvistukset tehdään ainoastaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan ja vastaamaan mahdollisiin lisäkysymyksiin.
Tilauksen saapumisen jälkeen Toimitaja ilmoittaa Asiakkaalle sähköpostilla tilausvahvistuksen. Asiakas voi tehdä tilaukseen liittyviä kyselyjä sähköpostitse (info(at)casarustica.fi).

Kauppasopimus on sitova kun Asiakas on jättänyt tilauksen. Tilausvahvistus toimitetaan kohtuullisessa ajassa Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Toimittaja varaa oikeuden muuttaa toimitettavien tuoteiden toimittamista, lukumärää tai toimitusaikaa. Toimituksien muuttumisesta ilmoitetaan Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Toimittajan vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista rajoittuu aina kaupan purkamiseen kyseisten tuotteiden osalta ja mahdollisesti maksettujen tuotteiden kauppahinnan palauttamiseen.

Tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Asiakkaan tulee tutustua huolellisesti tuotteen tuotekuvauksiin verkkokaupassa. Mikäli asiakas ei hyväksy tuotetta, tulee hänen palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden puitteissa takaisin Toimittajalle.

Tuote- tai hintavirhetapauksissa Toimittaja voi vedota erehdykseen, jos kyseessä on ollut ilmeinen virhe, joka Asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää tuotekuvauksien perusteella.  Toimittaja ei ole vastuussa valmistajien tai muiden toimittajien sivuilla olevista tuotetiedoista.

Toimittajalla on oikeus kieltäytyä toimittamasta tuotteita Asiakkaille, joiden oletetaan toimivan hyvän kauppatavan vastaisesti.
Hinnat ja toimituskulut

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät sisällä toimitus- ja kuljetuskustannuksia.
Toimituskulut lisätään aina Asiakkaan laskuun.

- Nouto varastoltamme Helsingistä: emme veloita toimituskuluja.
- Matot ja valaisimet: ei toimituskuluja
- Toimituskulut pientoimituksilla 3,90 €
- Muilla 10 €

Voit aina myös pyytää tarjouksen tilauksestasi! Ole yhteydessä: info@CasaRustica.fi.

Ulkomaille tapahtuvat toimitukset tulee sopia aina erikseen. Kotiin kuljetuksista ja hinnoista on sovittava aina tapauskohtaisesti asiakaspalvelun kanssa. Huom. Jos toimituskulu on liian suuri tai pieni tuotteen kokoon nähden, otamme sinuun yhteyttä. Tällöin toimituskulusta sovitaan erikseen.

Voit myös noutaa tuotteet varastoltamme Helsingistä, jolloin emme veloita toimituskuluja lainkaan.


Toimitus
Toimittaja toimittaa tuotteet Asiakkailleen keskimäärin 1-2 viikon käsittelyajalla. Suurien kalusteiden toimitusaika on yleensä noin 4 viikkoa. Pyrimme ilmoitamaan tilausvahvistuksen yhteydessä, jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 4 viikkoa. Erikoistilaustuotteiden toimitusaika on aina tuotekohtainen.


Asiakas on vastuussa tuotteista, kun tavarantoimittaja on luovuttanut ne Asiakkaalle.
Toimittaja toimittaa saatavilla olevat tuotteet viimeistään 4 viikon kuluttua tilauksesta. Toimituksesta pois jääneet tuotteet toimitetaan jälkitoimituksena. 


Maksuehdot
Laskutusasiakkaiden laskutus on sovittava erikseen Toimittajan kanssa. Muistutuslaskusta veloitamme 5 euron laskutuskulun. Jos laskua ei makseta, asia annetaan perintätoimiston hoidettavaksi.

Palautus ja kaupan peruutusoikeus

Uusi EU direktiivi internetissä tapahtuvaan kaupankäyntiin liittyen astui voimaan 13.6.2014.
Mm. yksi muutoksista liittyy kaupan peruuttamiseen ja tuotteiden palautuksiin. Tutustu palautus-
ja peruutusoikeuteesi tästä:

Edelleen voit perua kaupan tai päättää tuotteen palauttamisesta 14 päivää siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen/tuotteet. Palautus on sinulle täysin maksuton, kun ilmoitat siitä ennen tuotteiden palauttamista meille kirjallisesti tuon 14 päivän sisällä. Kirjallisen ilmoituksen jälkeen sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa ostamasi tuotteet.

Jos olet maksanut tilauksesi, palautamme kauppasumman täysimääräisenä sinulle 14 päivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tuotteen/tuotteet. Vastaat vain siitä, että tuote/tuotteet ovat edelleen käyttämättömiä. Mahdollisesta tuotteiden käytöstä johtuva myyntiarvon aleneminen (tietyissä tapauksissa tuotteen täysi hinta) vähennetään palautettavasta summasta. Tämä tarkoittaa tilannetta, jossa tuotteessa näkyy selkeitä käytön jälkiä eikä sitä voida enää ottaa varastoon myytäväksi tuotteeksi.

Toimi siis näin:
1) Pidä huolta tuotteista.
2) Ota yhteyttä joko sähköpostitse info@casarustica.fi tai lomakkeella, johon pääset tästä.
3) Kirjoita viestiin yhteystietosi ja palautettavat tuotteet sekä tieto siitä, haluatko peruuttaa kaupan tai vaihtaa tuotteet.
Jos haluat, niin voit liittää mukaan palautuksen syyn, tämä tieto auttaa meitä kehittämään palveluamme. Arvostamme rehellistä palautettasi!
4) Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden kuluessa (arkipäivisin ja lauantaisin), jotta voimme palauttaa maksamasi summan.
5) Ilmoituksesi jälkeen voit palauttaa tuotteet osoitteeseen:

Casa Shop Oy - Casa Rustica / Asiakaspalautus
Särkiniementie 7 D 57
00210 Helsinki

Sinulla on ilmoituksen jälkeen 14 päivää aikaa palauttaa tuotteet. Muista pakata tuotteet hyvin! Tuote on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan ja tuotteen on sisällettävä kaikki siihen liittyvät osat, ohjeet ja pakkausmateriaalit.

Lunastamattomat ja ilman kaupan perumisilmoitusta palautetut/palautuneet lähetykset

Lain mukaan lähetyksen noutamatta jättäminen tai palauttaminen ilman ilmoitusta ei ole hyväksyttäväkaupan peruminen. Lunastamattomista ja ilman palautusilmoitusta palautetuista tilauksista veloitamme toimituskulut ja palautuskulut todellisten kulujen mukaan. Nämä kulut vähennetään asiakkaalle palautettavasta kauppasummasta.

Tiedustelut
Tiedustelut liittyen toimitusehtoihin ja tilauksiin info(at)casarustica.fi.Lakisääteinen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:
Casa Shop Oy
Särkiniementie 7 D 57, 00210 Helsinki

Rekisterin nimi:
asiakasrekisteri

Rekisterin tarkoitus:
asiakassuhteen hoitaminen

Rekisterin sisältämät tiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka,
sähköpostiosoite, puhelinnumero ja  salasana sekä muita tilauksen ja
uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja. Uutiskirje toimitetaan
vain niille asiakkaille, jotka ovat antaneet sähköpostimarkkinointiluvan.

Tietolähteet:
Asiakas syöttää tiedot itse

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö:
Casa Shop Oy
Sähköposti: info@casashop.fi  
Nina Inkala

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Tiedustelut 


Tiedustelut liittyen toimitusehtoihin ja tilauksiin info(at)casarustica.fi.